Menu
Menu

Erkend Makelaar in Veldhoven

Zoekt u een Erkend Makelaar in Veldhoven, Eindhoven, Best of Son? We zijn vanuit Best actief in heel Zuidoost-Brabant. Daarnaast beschikken we over uitstekende contacten met heel de regio en weten uit ervaring de juiste woning bij uw wensen te vinden.

Als Erkend Makelaar en bovendien Erkend Taxateur, kunnen we u van dienst kunnen zijn bij aankoop, verkoop en bijvoorbeeld taxaties. We maken graag persoonlijk kennis en zorgen dan voor de aandacht waar u naar zoekt. We gaan samen op zoek naar de ideale woning op basis van uw wensen of helpen u de woning op een uitstekende wijze te verkopen.

VBO-makelaar en Erkend Taxateur

Best Intermediairs is een VBO-makelaar. Dat betekent dat we werken als Erkend Makelaar en ons daarbij houden aan de strikte richtlijnen die daarvoor gelden. Het staat de persoonlijke werkwijze niet in de weg en draagt bij aan een objectieve en vakkundige benadering. We zorgen er als Erkend Makelaar in Veldhoven en omgeving voor dat u kunt rekenen op de ondersteuning die u wenst, zowel op basis van onze ervaring als uitgebreide expertise.

Daarnaast zijn we gecertificeerd en Erkend Taxateur. We zijn gecertificeerd door VastgoedCert en lid van de TaxateurUnie. De combinatie hiervan zorgt voor een betrouwbare werkwijze op basis van hoge kwaliteit en heldere communicatie.

De Erkend Makelaar in Veldhoven met meer dan 35 jaar ervaring

We beschikken als Erkend Makelaar in Veldhoven en omgeving over meer dan 35 jaar ervaring. Door de jaren heen hebben we de regio en de markt uitstekend leren kennen. Bovendien hebben we waardevolle contacten opgedaan die helpen het aanbod zo snel mogelijk te kunnen presenteren. Dat betekent dat u kunt rekenen op een actueel aanbod aan beschikbare woningen.

Een Erkend Makelaar inschakelen, hebt u een vraag of gewoon eens kennismaken? Neem contact met ons op, want we horen graag van u.