Menu
Menu

Taxatie rapport laten maken

Het taxatierapport geeft duidelijkheid over de waarde van een woning die u wilt kopen of verkopen of die onderdeel uitmaakt van de boedelscheiding. Wilt u een taxatie rapport laten maken om de herbouwwaarde voor de opstalverzekering te laten berekenen? Het zijn de verschillende doeleinden waarvoor we u goed van dienst kunnen zijn.

U kunt een taxatie rapport laten maken voor het doel dat u voor ogen heeft. We zorgen er als gecertificeerde en erkende taxateur voor dat we de waarde bepalen. En daarnaast die op een heldere wijze aan u rapporteren.

Doel van de taxatie

Onafhankelijk van het doel van de taxatie kunnen we u daar goed mee van dienst zijn. Wilt u een taxatie rapport laten maken om een hypotheek aan te kunnen vragen voor een woning die u wilt kopen? Of wilt u de woning kopen en om een bod te kunnen doen een taxatie laten uitvoeren? Tevens kunt u een taxatie rapport laten maken om de woning te kunnen verkopen, de boedelscheiding te kunnen doen of de herbouwwaarde te laten berekenen voor de opstalverzekering.

We kunnen u in de verschillende gevallen goed van dienst zijn met een taxatie. Natuurlijk rapporteren we op een heldere wijze, zodat u ook weet waarop de taxatie is gebaseerd.

Gecertificeerd taxatie rapport laten maken

Uiteraard wilt u een gecertificeerd en erkend taxatie rapport laten maken. We zijn gecertificeerd door VastgoedCert, een branchebreed platform dat veel waarde hecht aan de vakbekwaamheid van taxateurs. Bovendien zijn we aangesloten bij de TaxateursUnie, wat betekent dat we een Erkend Taxateur zijn. We zorgen er op die manier voor dat u een taxatie rapport kunt laten maken dat netjes aan de strikte richtlijnen voldoet die daarvoor gelden.

Meer weten over het taxatie rapport dat u kunt laten maken of direct een afspraak inplannen? Neem contact met ons op, we horen graag van u. Of bent wilt u graag weten wat de kosten zijn van de waardebepaling van uw huis? Ook dan kunt u gerust contact met ons op nemen. Of lees hier meer over onze taxatie diensten en waardebepaling.