Catharinadal 19

Achel

€ 289.000,- k.k.

Bel direct: +31499-398725
Bouwjaar
1971
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
173 m2
Aantal kamers
5
Status
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Koopprijs
€ 289.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar
1971
Soorten
geen garage
Perceel oppervlakte
780 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

NIEUW TE KOOP in een van de mooiste straten van ACHEL: Vrijstaande 3-slaapkamer gelijkvloerse woning met veel potentie, ruime achtertuin met nieuwe schuur & met wijds uitzicht op de prachtige landerijen (hier mag nooit gebouwd worden), ideaal voor kind en dier. De ruime zolderetage biedt nog heel veel potentie tot extra slaapkamers en leefruimte, eventueel met dakkapellen.
Eigenlijk is het dus een bungalow met een zolderetage.
De woning werd in april 2020 nog voorzien van 16 zonnepanelen. De verwarmingsinstallatie werd vervangen in 2008 en het gehele dak in 2010 en recent werd ook de gehele elektrische installatie conform wetgeving gemaakt.

Het Catharinadal is een mooie & rustige straat aan de dorpsrand op wandelafstand van het pittoreske Achel, een klein, maar levendig dorpje met alle basisvoorzieningen als basisschool, een supermarkt met slager, banken, postpunt, horecagelegenheden enz.
De woning is ook ideaal voor mensen die van wandelen houden, van hieruit wandel je zo het natuurgebied in.

Voor gedetailleerde info: zie downloads (plannen, EPC, elektrische keuring, zonnepanelen enz.)

De mooie foto’s geven slechts een impressie; u bent welkom om deze woning te bezichtigen en de ruimte en sfeer van de woning en het perceel te kunnen beleven. De woning is het bezichtigen waard!
Reageer nu online (niet telefonisch) door te klikken op de button en laat uw gegevens na en dan neem ik contact met u op.

Bezichtigingen zijn steeds onderworpen aan strikte veiligheidsmaatregelen in verband met COVID-19, wij lichten deze graag op voorhand aan u toe. Uw gezondheid en veiligheid en die van onze opdrachtgevers, is prioriteit!

De vraagprijs is een instelprijs/vanafprijs.
De woning is beschikbaar medio einde Q2/2022. Datum in overleg.

De bezichtigingsdag is in overleg met de eigenaars gepland op donderdag 6 januari 2022. Schrijf u hiervoor in via online reageren, (niet telefonisch); het is telkens op afspraak om de coronamaatregelen goed te kunnen respecteren.
Aanbellen bij de eigenaars is niet toegelaten.
Wij beseffen dat u nog even moet wachten, gezien de kerstvakantie, maar gebruik deze tijd om uw financiering te checken met een Belgische hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan. Voor woningen in België zijn helaas enkel leningen via Belgische hypotheekverstrekkers toegelaten. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

U bent elke dag van harte welkom contact op te nemen met mij, Erik Schultink, zaakvoerder van en erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar bij ’t Huys Vastgoed. Wilt u een huis of een appartement kopen of huren ? Wenst u uw eigendom te verkopen of te verhuren ? Of wenst u gewoon meer informatie over vastgoed, de evolutie in de vastgoedprijzen of over de woningmarkt in Hamont-Achel, Pelt en omstreken ? Ik sta klaar voor u en zal u met plezier en zonder enige verplichting verder helpen. Bel of mail me nu! Huizen, appartementen, bouwgronden… kopen, verkopen, huren of verhuren. ’t Huys Vastgoed, want… iedereen verdient een ’t Huys!

 • Neem contact op

 • Bel mij terug

Kenmerken

 • Overdracht

  Status
  Verkocht onder voorbehoud
  Koopprijs
  € 289.000,- k.k.
 • Bouwvorm

  Bouwvorm
  bestaande bouw
  Bouwjaar
  1971
  Soort
  eengezinswoning
 • Indeling

  Gebruiksoppervlakte woonfunctie
  173 m2
  Perceel oppervlakte
  780 m2
  Inhoud
  553 m3
  Aantal kamers
  5
  Aantal slaapkamers
  3
 • Energie

 • Buitenruimte

  Tuintypen
  achtertuin, voortuin
 • Bergruimte

  Soort
  vrijstaand hout
 • Parkeergelegenheid

  Soorten
  geen garage
 • Dak

 • Overig

  Permanente bewoning
  Ja
  Waardering
  goed
  Waardering
  goed
  Huidig gebruik
  Woonruimte
  Huidige bestemming
  Woonruimte
 • Voorzieningen

Onze partners