Menu
Menu

Sint-Oedenrodeseweg 6

Best

€ 450.000,- k.k.

  • Overzicht
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Media
  • Kaart en buurt
Koopprijs
€ 450.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Soorten
vrijstaand steen
Perceel oppervlakte
1.700 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1
Gelegen aan de rand van Best, tegen buitengebied Best-Sint Oedenrode en toch op loopafstand van het centrum van Best, ligt deze prachtige woonboerderij met woon- en stalgedeelte en vrij uitzicht op ee

Gelegen aan de rand van Best, tegen buitengebied Best-Sint Oedenrode en toch op loopafstand van het centrum van Best, ligt deze prachtige woonboerderij met woon- en stalgedeelte en vrij uitzicht op een perceel van ca 1700 m2. Het betreft ca 2/3e van deze boerderij, welke netjes is onderhouden, maar koper dient wel rekening te houden met moderniseringskosten.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met aan weerszijde een kamer voorzien van vloerbedekking. Een kamer is voorzien van inbouwkasten.

Kamer 3, vroeger de leefkeuken, met tegelvloer en een originele royale schouw. Vanuit deze ruimte, gelegen aan de achterzijde, is er uitzicht op, en toegang tot de tuin, de trapopgang naar de opkamer en de bergzolder en toegang tot het stalgedeelte.

Aansluitend de huidige, eenvoudige keuken met toilet en douche.

Verdieping: hier bevindt zich een gigantische bergzolder, eventueel nog te realiseren verdieping met diverse (slaap-)kamers.

Tuin:
Het object is bereikbaar via een poort aan de zijzijde. Deze dient tevens toegankelijk te blijven voor Rijkswaterstaat (kleine groenstrook aan de zijzijde). Een terras aan de achterzijde van de boerderij met originele waterput geeft een sfeervolle impressie en uitzicht over het gazon en de wei.

Een dubbele berging met garage gelegen aan de zijzijde van de boerderij geven extra bergruimte of mogelijkheden voor garage, dierenverblijf of beroep aan huis.

Bijzonderheden van dit object:
-Het betreft ca 2/3e van deze boerderij, gebouwd vermoedelijk tussen 1900 en 1910.
-Het object is verouderd en er dient rekening gehouden te worden met moderniseringskosten, daarentegen is het object goed onderhouden, schilderwerk is goed en het dak is volledig vernieuwd met nieuw stalen spant constructie en dakisolatie.
-De begane grond vloer is grotendeels van beton, de voorste 2 kamers zijn voorzien van een houten vloer. Het stalgedeelte is voorzien van een betonnen vloer met roosterdelen. De verdiepingsvloer is van hout.
-Het woongedeelte is aan de voor- en zijzijde is voorzien van dubbele beglazing, de achterzijde, verdieping en het stalgedeelte is voorzien van enkele beglazing.
-Het perceel dient nog afgesplitst te worden van het andere gedeelte. Na splitsing zal er een perceel van ca 1700 m2 overblijven behorende bij dit object.
-Mooie locatie met vrij uitzicht tegen buitengebied tussen Best en Sint Oedenrode en tevens op loopafstand van het centrum van Best.

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Koopprijs
€ 450.000,- k.k.

Bouwvorm

Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
woonboerderij
Liggingen
aan drukke weg, vrij uitzicht, landelijk gelegen

Indeling

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
235 m2
Perceel oppervlakte
1.700 m2
Inhoud
1.222 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1

Energie

Soorten warm water
c.v.-ketel
Isolatievormen
dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

Buitenruimte

Tuintypen
achtertuin, voortuin
Kwaliteit
verzorgd

Bergruimte

Soort
vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Soorten
vrijstaand steen
Parkeer faciliteiten
openbaar parkeren

Dak

Dak type
zadeldak

Overig

Permanente bewoning
Ja
Waardering
goed
Waardering
goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Voorzieiningen


  • Neem contact op
  • Bel mij terug