Sterrebos 9

Sint-Oedenrode

€ 420.000,- v.o.n.

Bel direct: +31499-398725
Bouwjaar
n.b.
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
n.b.
Aantal kamers
n.b.
Status
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Koopprijs
€ 420.000,- v.o.n.
Status
Verkocht onder voorbehoud

Nu je eigen woning realiseren in het Sterrebos? Het is nu mogelijk! Een ruimte-voor-ruimte kavel in buitengebied Sint Oedenrode bieden nu de mogelijkheid om uw droomhuis met bijgebouw te realiseren.

Bebouwingsvoorschriften
Bouwkavel van 1806 m2.
In tegenstelling tot reguliere woningen in het buitengebied wordt een maximum inhoudsmaat van 1.000 m3 per woning opgenomen. Bouwmassa sluit aan op de woningen in de omgeving.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Sint Oedenrode
Sectie: S
Nummers: 1518 (1740 m2) en 1515 (66 m2)

Buitengebied Sint Oedenrode, tussen de N637 (Sint Oedenrode – Schijndel) en de A50.

Bodemonderzoek
Vanwege de functiewijziging van ‘agrarisch’ naar ‘wonen’ dient in het vervolgtraject een verkennend bodemonderzoek uitgevoerd te worden. Het verkennend bodemonderzoek wordt uitgevoerd en bijgevoegd bij de vergunningaanvraag voor het bouwen van de ruimte-voor-ruimte-woning. De verwachting is dat er wat betreft dit aspect geen onoverkomelijke randvoorwaarden / belemmeringen aanwezig zullen zijn voor de beoogde ontwikkeling.

Bestemmingsplan Sterrebos 9-9a, Sint Oedenrode (NL.IMRO.1948.BGO000BP0082018P-VG01) van de gemeente Meierijstad. Dit valt binnen de grenzen van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Sint Oedenrode, herziening 2. Enkelbestemming wonen uitsluitend voor de realisatie van ruimte voor ruimtewoningen.

Beplantingsplan
De nieuwe bebouwing dient op een goede wijzen landschappelijk ingepast te worden in de bestaande landschaps- en bebouwingsstructuur. Dit is uitgewerkt in een beplantingsplan.

Ligging
De ruimte voor ruimte woning met bijgebouw worden ten oosten van de bestaande bedrijfswoning gebouwd en landschappelijk ingepast. Het perceel aan de oostzijde behoud zijn waardevolle zichtrelaties. Het zandpad en de bomenlaan aan de westzijde blijven behouden. De nieuwe woning is gelegen op meer dan 50 m van de paardenhouderij op Sterrenbos 7 (westzijde). De bestaande bedrijfswoning krijgt eveneens de bestemming ‘Wonen’.

Geluid
Er is een akoestisch onderzoek verricht voor de locatie Sterrebos 9 – 9A. In het kader van Wet ruimtelijke ordening is aangetoond dat er sprake is van een goed woon- en leefklimaat omdat beide woningen buiten de 48 dB contour gesitueerd kunnen worden.

Nutsvoorzieningen
Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig (drukriolering). Koper dient aansluitingen vanaf de weg zelf te realiseren.

Bijzonderheden
-Het gebied beschikt over over waardevolle zichtlocatie naar het omliggende agrarische gebied.
-Zeer fraaie ligging in het buitengebied Sint Oedenrode (richting Schijndel) met uitvalswegen naar Uden en Eindhoven op korte afstand. Centrum Sint Oedenrode op enkele minuten autoafstand.
-Gelegen aan de weg (Sterrebos).
-Vraagprijs is inclusief BTW. Object is wel BTW belast.
-Ruim bouwkavel van 1806 m2 met mogelijkheid om een ruimte voor ruimte woning te realiseren van 1.000 m3 met bijgebouw.

 • Neem contact op

 • Bel mij terug

Kenmerken

 • Overdracht

  Status
  Verkocht onder voorbehoud
  Koopprijs
  € 420.000,- v.o.n.
 • Bouwvorm

  Bouwvorm
  n.v.t.
 • Indeling

 • Energie

 • Buitenruimte

 • Bergruimte

 • Parkeergelegenheid

 • Dak

 • Overig

 • Voorzieningen

Onze partners