Over ons


Wij staan voor u klaar

Met ons team van vier mensen bieden wij een kwalitatief hoogstaande en persoonlijke begeleiding.

Onze kennis en ervaring van de regionale markt garanderen een succesvolle bemiddeling en begeleiding van kopers, verkopers en bouwers van woningen en bedrijfs- onroerend goed met persoonlijke zorg en aandacht. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Graag nodigen wij u uit op ons kantoor om kennis te maken en om ideeën en wensen te inventariseren. Zo kunnen wij u als koper of verkoper gericht en persoonlijk begeleiden. Op onze pagina vindt u meer over Best Intermediair Groep Best. Een afspraak is eenvoudig gemaakt via info@best-intermediair.com. Ook zijn wij te bereiken via ons telefoonnummer 0499-398725.

Henk van de Sande (RMT)

Register makelaar – Taxateur

Al 40 jaar lang ben ik trotse eigenaar van Best Intermediair Groep, en ik ben enorm blij dat mijn werk als ‘senior’ makelaar niet leeftijdsgebonden is. In de afgelopen jaren heb ik een mooi netwerk op kunnen bouwen en door mijn ervaring kan ik mijn kennis delen met mijn collega. Verder geniet ik enorm van het leven met mijn vrouw, zoon en dochter. Ik hou van lekker eten vooral met onze vrienden en ik zeg geen nee tegen een goei glas Chardonnay!!!

Register makelaar Kim

Kim van der Linden

Register makelaar

Al vier jaar ben ik werkzaam als zelfstandige makelaar op ons klein, maar gezellige kantoor!  Ik hou van netwerken, ben zeer leergierig en sta altijd klaar voor mijn opdrachtgever. Ik ben altijd heel persoonlijk betrokken bij het verkoopproces. In mijn privéleven geniet ik van lekker eten, shoppen en borrelen met vrienden. Verder ben ik een trotse moeder van twee zonen!

Office manager Saskia

Saskia Hülck

Office manager

Ik werk zo’n 17 jaar in de zaak en het is alsof ik gewoon thuis ben. Als allround medewerkster is mijn job heel veelzijdig en dat maakt het dat iedere dag anders is. Mijn gezin is mijn alles; ik heb een dochter, bonuszoon en schoondochter. Samen genieten we van vakanties in onze stacaravan in Zeeland. Ik kan helemaal blij worden van een lekker frietje wat ik ook graag als lunch neem samen met mijn leuke collega.

assistent makelaar Roos

Roos van Aarle

Assistent makelaar

De makelaardij heeft altijd al mijn aandacht getrokken! Sinds december 2023 ben ik werkzaam als assistent-makelaar bij Best Intermediair Groep, een unieke mogelijkheid om te starten en ervaring op te doen in de wereld van de makelaardij. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn vriend en vriendinnen, ook ben ik in het weekend te vinden op het hockeyveld.

Onze partners