Verkopen

Best Intermediair Groep is een dynamisch bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in de bemiddeling van vastgoed, met als specialisatie woonhuizen.
Door de jaren heen hebben wij een belangrijke positie verworven op de bestaande huizenmarkt, mede dankzij onze uitgebreide contacten binnen en buiten de regio. Vanuit onze vestiging in Best bestrijkt ons werkgebied nagenoeg heel Zuidoost Brabant.

Kiezen voor Best Intermediair Groep is kiezen voor een vertrouwde en kundige organisatie. Een goed persoonlijk contact met de opdrachtgever vinden wij belangrijk. Daarom nemen wij graag de tijd voor een eerste kennismaking en werken wij met zorg en aandacht aan de opdracht. Door middel van het VBO-lidmaatschap geven wij waarborg voor deskundigheid en objectiviteit. Professionele ondersteuning met een persoonlijke en moderne aanpak en 35 jaar ervaring vormen een perfecte combinatie.

Wij staan voor u klaar om u te adviseren bij de verkoop van uw woning, onze meerwaarde ligt in de hoge kwaliteit van de dienstverlening die wij u bieden.

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek. In dit kosteloos en vrijblijvende gesprek kunnen wij de actuele (verkoop)waarde van uw woning bepalen en een plan van aanpak toelichten afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Register makelaar Kim
Office manager Saskia
assistent makelaar Roos

Onze partners